français  
        SHUNTSCHOUW RENOVATIE MET ECO LINER +

REVOLUTIONAIR
ECO LINER +
SYSTEEM

     
  Borhite ontwikkelde een revolutionair concept voor de ombouw van een shunt (droge) schouw naar een condens-dichte (natte) schouw (geschikt voor HR Top ketels) met onze Borhite Eco Liner.

Het Eco Liner + systeem van Borhite is een innovatief systeem waarmee elke schoorsteen zonder breekwerk kan gerenoveerd worden. Na het opblazen en uitharden van de
glasvezelkous wordt het rookkanaal volledig druk- en waterdicht.

 
 
De voordelen:
> Geschikt voor hoogrendementsketels
> 20 jaar garantie
> Geen kapwerken nodig
> Ideaal voor schoorsteenrenovatie
> 100% water- en luchtdicht en corrosiebestendig

 
 
De installatie:

De Borhite Eco Liner wordt in de te renoveren schoorsteen geschoven en wordt daarna opgeblazen met geperste lucht. Zo kan de glasvezelkous zich als een tweede huid aanpassen aan het bestaande schoorsteenkanaal. Zelfs de kleinste oneffenheden worden bedekt, waardoor u geen kanaalbreedte verliest.
Zo kunt u zonder breekwerk uw schoorsteen volledig vernieuwen met een bekleding.

 
 


Het milieu:
Het materiaal waaruit het Eco liner -systeem is opgebouwd, beantwoordt aan alle standaarden op vlak van zowel vuurweerbaarheid en milieu.

In tegenstelling tot andere gelijkaardige producten op de markt komen er bij het uitstomen van de Eco Liner geen giftige stoffen vrij. Deze liner is nl. uitsluitend vervaardigd uit anorganische materialen en niet uit, voor de gezondheid gevaarlijke, organische stoffen zoals formaldehyde, fenol en furfurylalcohol!

 
 
Borhite Torhoutsesteenweg 30 8210 Loppem E-mail info@borhite.be                                     created by artemise
privacy policy     verkoopsvoorwaarden
Collected Fonts